Vogelvoer


dierenspeciaalzaken.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vogelvoer
Cédé
Cédé - birdfood - belgium - click and discover our range of birdfood products !!
http://www.cede.be/

Orlux
Orlux
http://www.orlux.be/

Versele Laga
Versele Laga
http://www.versele-laga.com

Gerelateerd
 • Man opgepakt voor handel in beschermde vogels
  WâldNet nieuws - De politie heeft woensdag een 58-jarige man uit Wâlterswâld aangehouden op verdenking van handel in beschermde vogels. De politie hield woensdag samen met controleurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een volièrecontrole in een dierenspeciaalzaak van de verdachte. In het pand en in buitenvolières werden in totaal 101 Japanse nachtegalen aangetroffen. De Japanse nachtegaal is een beschermde vogelsoort. De vogel mag niet geïmporteerd worden van buiten de EU en als de vogel van binnen de EU komt, moeten ze geringd zijn of moeten er administratieve bescheiden bij zitten. Dat was bij deze vogels niet het geval. De eigenaar had geen plausibele verklaring voor de herkomst van de vogels. Daarop is hij aangehouden en ingesloten voor verhoor. De 101 vogels zijn in beslag genomen. Crimineel vermogen De Japanse nachtegalen hebben een waarde van tussen de 10.000 en 15.000 euro. De politie verdenkt de verdachte ervan dat hij met de handel in deze beschermde...
 • Paul Meevis beste van Nederland
  Faunaland Paul Meevis uit Weert is vandaag uitgeroepen tot beste dierenspeciaalzaak van Nederland
 • Avonturia Vogelkelder Den Haag finalist verkiezing
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Fietspad langs de Damseweg officieel geopend - HetKompasHa..
  -
 • Martin Gaus benoemt Dobey Dierspecialist uit Breda tot bes..
  BREDA - Dobey Dierspecialist uit Breda is op Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek verkozen tot de beste dierenspeciaalzaak van het jaar. Een jury onder leiding van Martin Gaus verkoos de Bredase dierenzaak tot de beste van Nederland.

 • Privacybeleid